Over mij

Ik ben Roland, vader van drie kinderen. De klachten van mijn kinderen waren de aanleiding om uit interesse een opleiding homeopathie te starten. Mijn dochter kreeg erg last van eczeem. Hormoonzalf werkte helaas niet, elke keer kwam het eczeem terug. We kwamen bij een homeopaat in Den Haag terecht. Daarmee was het binnen een paar dagen over. Een jaar later had ze drie maanden lang last van hoesten. Omdat het niet vanzelf over ging, gingen we naar de huisarts. Deze schreef een puffer voor. Dat wilde we liever niet en besloten om eerst homeopathie te proberen. Na een homeopatisch middel was het binnen drie dagen over.

Ik heb een universitaire opleiding aan de TU Delft gehaald. Daarna ontdekte ik dat ik vooral mensen wilde helpen en heb ik 14 jaar lang een eigen bedrijf gehad in de ICT. Veel mensen heb ik begeleid en geholpen met hun ICT problematiek, zodat ze steeds zelfstandiger werden. Nu wil ik mensen op een andere manier helpen. Om via de homeopathie meer zichzelf te kunnen zijn.

Ik ben in het bezit van een geldige diploma uitgebreide EHBO voor volwassenen en kinderen. Daarnaast heb ik een diploma van medische basis kennis van Conamore. Op dit moment ben ik bezig met de psychosociale basiskennis en een bijscholing in Jungiaanse droomanalyse.

Naast mijn interesse in de homeopathie, ben ik geïnteresseerd geraakt in gezonde voeding, levensloop begeleiding, biografiek, antroposofie en analytische psychologie van Carl Gustav Jung.

Ik werk sinds kort samen met Erik van Woensel om homeopathische middelen klinisch te verifieren.