U kunt met diverse klachten naar een homeopaat. Ik ben echter vooral gespecialiseerd in het behandelen met mensen met mentale en psychosociale klachten. Een goed gekozen homeopathisch medicijn geeft u het gevoel weer grip te hebben op het leven en vrij te zijn in uw handelen.

Homeopathie bij kinderen

Ieder kind heeft wel eens wat. Als u kind voortdurend klachten heeft of niet lekker in zijn vel zit dan zijn er binnen de klassieke homeopathie diverse mogelijkheden.

Denk eens aan homeopathie bij: slaapproblemen, vermoeidheid, hoofdpijn, algemene groei- en ontwikkelingsstoornissen e.a. Maar daarnaast, en dat is misschien wel het meest bijzondere van de klassieke homeopathie, is er een gunstige invloed op veel emotionele en gedragsproblemen. Bijvoorbeeld: Driftbuien, hyperactiviteit, aandachtsstoringen, angsten, onzekerheid en faalangst, agressief gedrag e.a.

Homeopathie bij vrouwen

Veel vrouwen ervaren in het dagelijkse leven problemen rondom de menstruatie, seksualiteit of zwangerschap. Veel vrouwen denken dat deze klachten erbij horen. Homeopathie kan echter veel verlichting brengen in uw klachten.

Denk aan homeopathie bij problemen met de menstruatie, onregelmatige cylcus, premenstruele klachten, stemmingswisselingen, onvruchtbaarheid, overgangsklachten, in de knel tussen ambities en zorgtaken, misselijkheid tijdens de zwangerschap, depressie na de bevalling, bekken instabiliteit e.a.

Homeopathie in het algemeen

Klassieke homeopathie is een diepwerkende geneeswijze voor lichamelijke én mentaal-emotionele problemen. Enkele voorbeelden van veel voorkomende klachten waarmee u bij een klassiek homeopaat terecht kunt zijn:

Chronische gezondheidsproblemen

Hoofdpijn en migraine
Huidproblemen
Slapeloosheid
Terugkerende verkoudheden
Allergieën (bijv. hooikoorts)
Rheumatische klachten
Astmatische klachten
Menstruatieproblemen
Vermoeidheid

Psychische problemen

Verlegenheid
Depressies
Rusteloosheid
Angsten
Trauma's

Acute klachten

Griep, koorts
Ongevallen
Ontstekingen, pijn
Tijdens zwangerschap en bevalling