Consult

Voor het afronden van mijn opleiding klassieke homeopathie zoek ik de laatste stage patienten in de omgeving van Apeldoorn en Deventer (of online). De eerste twee consulten voor de stage zijn kosteloos. Uiteraard wordt de behandeling gedaan onder supervisie van een gevestigd homeopaat. Het voordeel is dat twee mensen het uitwerken om tot een goed middel te komen. De stage bestaat uit een consult en een of twee vervolgconsulten. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met me op.

Over het consult

In het eerste homeopathisch consult gaat de homeopaat in op al je klachten. Op basis van alle klachten wordt een passend homeopathisch middel gekozen en naar je toegestuurd. Meestal na een maand wordt een vervolgconsult ingepland. Afhankelijk van de aard van uw klachten, kan dit ook eerder of later zijn. Tijdens het vervolgconsult worden de mogelijke veranderingen van de klachten besproken. Indien nodig krijg je een ander homeopatisch middel.

Tarieven

We vinden dat Homeopathie betaalbaar moet zijn voor iedereen. Voor de stage worden de eerste twee consulten door de stagiair betaald. De volgende tarieven worden door de stage begeleider gehanteerd:

Eerste consult: €65 (gemiddeld €90)

Vervolg consult: €55 (gemiddeld €70)

Veel zorgverzekeraars vergoeden een deel van de kosten van een homeopathische behandeling. Controleer daarom uw aanvullende verzekering voor de dekking. Een homeopatisch consult gaat niet van het eigen risico af. Verder kan een gemaakte afspraak kosteloos tot twee dagen van te voren geannuleerd worden. Daarna wordt (een deel) van het consult gefactureerd.

Maak een afspraak →
Globules